No items found.
close
BLOG

Hvordan AI og forskningen bag Winningtemp gør arbejdsdagen nemmere 

Author:
Alice Henebury
Date Published:
June 2022
Length:
minute read
Hvordan AI og forskningen bag Winningtemp gør arbejdsdagen nemmere 

Hvis du ikke spørger, får du ikke svar. De fleste af os kender denne sætning fra vores forældre, skole eller arbejdsplads. Og det er det, Winningtemp handler om – spørgsmål og svar. I de senere år er der kommet helt nye, computerbaserede værktøjer til performance management på markedet, som ofte erstatter de traditionelle, årlige medarbejderundersøgelser, og de er alle baseret på ... ja, du gættede rigtigt, spørgsmål og svar. Men her stopper lighederne også, og kontrasterne mellem løsningerne bliver tydelige.

Nøglen til succes (hvilket i dette tilfælde betyder bedre præstationer, øget produktivitet, gladere og mere engagerede medarbejdere) er at stille de rigtige spørgsmål og drage de rigtige konklusioner ud fra svarene. Det er netop her, at de år, vi har investeret i at kombinere adfærdsvidenskab og forskning med kunstig intelligens og dyb læring, kommer til udtryk.

Det er det, der får Winningtemp til at skille sig ud fra mængden.

Kunder, der har brugt Winningtemp i et år eller mere, har i gennemsnit reduceret omkostningerne med over 30%!

Hvad gør Winningtemp-platformen egentlig? 

For at forklare, hvordan vi kan hjælpe vores kunder med at opnå sådanne resultater, skal vi tilbage til 2014, hvor det hele startede. Winningtemp blev skabt ud fra en simpel idé - at kombinere alt det, forskning har vist bidrager til at skabe en tilfreds virksomhed, med et værktøj, der hjælper virksomhedsledere med at anvende denne viden i deres virksomheder. På denne måde kunne vi gøre en reel forskel. Og det er det, vi har gjort siden da.

Vi begyndte vores forskning med 600 validerede videnskabelige undersøgelser af identificerbare faktorer relateret til medarbejdernes engagement, effektivitet og produktivitet, der tilsammen bidrager til at skabe en succesfuld virksomhed. Ud fra den vidensbase udviklede vi så en platform baseret på kunstig intelligens og maskinlæring, der automatisk måler og giver kvalitativ indsigt i, hvordan medarbejderne i en virksomhed sammenligner sig selv med disse datapunkter.

Vi lader systemet bestemme hvilke spørgsmål der skal sendes til en medarbejder, ikke kun baseret på tidligere svar, men også på mønstre og erfaringer fra svar fra over 100.000 andre brugere af Winningtemp. Svarene analyseres derefter for at generere indsigt og forslag til forbedringer, for at hjælpe virksomhedsledere til at blive bedre til at lede deres medarbejdere.

Hvordan fungerer Winningtemp i det virkelige liv? 

Lad os gå tilbage til de 30% virksomheden kan spare, som vi brugte som eksempel for at illustrere, hvordan platformen fungerer. Platformen identificerer triggere, når en medarbejder (anonymt) viser adfærdsmønstre i deres svar, der ligner mønstre for dem, der har forladt deres stilling inden for de sidste 3-5 måneder. Det intuitive værktøj bruger en kombination af videnskabelige data og læring fra hele Winningtemp-brugerbasen til at finde disse triggere. Systemet vil så bruge denne indsigt til at komme med specifikke forslag til lederen om, hvordan han/hun kan rette op på denne situation, før personen faktisk beslutter sig for at sige op.

Dette er blot et eksempel på ét område, hvor Winningtemp kan hjælpe ledere med at styre deres organisation mere proaktivt. Platformen er fuldt operationel og er lige så effektiv til at forbedre den almene medarbejders trivsel, forebygge sygefravær og negativ stress, øge produktivitet og engagement osv. Logikken forbliver den samme - at hjælpe med at nå frem til den rigtige analyse og de rigtige beslutninger ved hjælp af de rigtige spørgsmål. For at gøre tingene endnu bedre, jo mere data der puttes ind i systemet, jo bedre bliver det, da den indbyggede intelligens og kontinuerlige dybe læring er med til at øge nøjagtigheden og analysen i takt med at databasen vokser.

Sed posuere consectetur est at lobortis. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.

Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Donec sed odio dui. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Curabitur blandit tempus porttitor.

H2 - id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.

H3 - id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.

H4 - id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.

H5 - id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.
H6 - id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.
Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Sed posuere consectetur est at lobortis. Maecenas faucibus mollis interdum.

Sed posuere consectetur est at lobortis. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

  • Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et.
  • Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et.
  • Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.
  • Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.
  • Malesuada
Alice Henebury
About the Author
About the Author
About the Author
Om författaren
Alice Henebury
Alice is the Global Content Directory at Winningtemp and is passionate about creating excellent resources to help HR professionals engage their employees.

Hear about our product

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet.

INterested in Winningtemp?

If you want to learn more about how Winningtemp can help you improve your employee engagement, why not have a look at our tool in action?

FINN UT HVORDAN WINNINGTEMP KAN HJELPE DITT TEAM

Vårt oppdrag er å hjelpe ledere og medarbeidere mot en mer effektiv og suksessfull arbeidsplass. Hvis du synes dette er spennende, bør vi snakke sammen.

TA REDA PÅ HUR WINNINGTEMP KAN HJÄLPA DITT TEAM

Vi använder vetenskap och teknik för att hjälpa ledare bygga en engagerad och produktiv arbetsplats som kan skalas upp globalt

Other BLOG ARTICLES

Other BLOG ARTICLES

andra ARTIKLAR

Les mer