Hvordan AI og forskningen bag Winningtemp gør arbejdsdagen nemmere 

by
Alice Henebury
June 9, 2022
3 MIN READ
Hvordan AI og forskningen bag Winningtemp gør arbejdsdagen nemmere 

Hvis du ikke spørger, får du ikke svar. De fleste af os kender denne sætning fra vores forældre, skole eller arbejdsplads. Og det er det, Winningtemp handler om – spørgsmål og svar. I de senere år er der kommet helt nye, computerbaserede værktøjer til performance management på markedet, som ofte erstatter de traditionelle, årlige medarbejderundersøgelser, og de er alle baseret på ... ja, du gættede rigtigt, spørgsmål og svar. Men her stopper lighederne også, og kontrasterne mellem løsningerne bliver tydelige.

Nøglen til succes (hvilket i dette tilfælde betyder bedre præstationer, øget produktivitet, gladere og mere engagerede medarbejdere) er at stille de rigtige spørgsmål og drage de rigtige konklusioner ud fra svarene. Det er netop her, at de år, vi har investeret i at kombinere adfærdsvidenskab og forskning med kunstig intelligens og dyb læring, kommer til udtryk.

Det er det, der får Winningtemp til at skille sig ud fra mængden.

Kunder, der har brugt Winningtemp i et år eller mere, har i gennemsnit reduceret omkostningerne med over 30%!

Hvad gør Winningtemp-platformen egentlig? 

For at forklare, hvordan vi kan hjælpe vores kunder med at opnå sådanne resultater, skal vi tilbage til 2014, hvor det hele startede. Winningtemp blev skabt ud fra en simpel idé - at kombinere alt det, forskning har vist bidrager til at skabe en tilfreds virksomhed, med et værktøj, der hjælper virksomhedsledere med at anvende denne viden i deres virksomheder. På denne måde kunne vi gøre en reel forskel. Og det er det, vi har gjort siden da.

Vi begyndte vores forskning med 600 validerede videnskabelige undersøgelser af identificerbare faktorer relateret til medarbejdernes engagement, effektivitet og produktivitet, der tilsammen bidrager til at skabe en succesfuld virksomhed. Ud fra den vidensbase udviklede vi så en platform baseret på kunstig intelligens og maskinlæring, der automatisk måler og giver kvalitativ indsigt i, hvordan medarbejderne i en virksomhed sammenligner sig selv med disse datapunkter.

Vi lader systemet bestemme hvilke spørgsmål der skal sendes til en medarbejder, ikke kun baseret på tidligere svar, men også på mønstre og erfaringer fra svar fra over 100.000 andre brugere af Winningtemp. Svarene analyseres derefter for at generere indsigt og forslag til forbedringer, for at hjælpe virksomhedsledere til at blive bedre til at lede deres medarbejdere.

Hvordan fungerer Winningtemp i det virkelige liv? 

Lad os gå tilbage til de 30% virksomheden kan spare, som vi brugte som eksempel for at illustrere, hvordan platformen fungerer. Platformen identificerer triggere, når en medarbejder (anonymt) viser adfærdsmønstre i deres svar, der ligner mønstre for dem, der har forladt deres stilling inden for de sidste 3-5 måneder. Det intuitive værktøj bruger en kombination af videnskabelige data og læring fra hele Winningtemp-brugerbasen til at finde disse triggere. Systemet vil så bruge denne indsigt til at komme med specifikke forslag til lederen om, hvordan han/hun kan rette op på denne situation, før personen faktisk beslutter sig for at sige op.

Dette er blot et eksempel på ét område, hvor Winningtemp kan hjælpe ledere med at styre deres organisation mere proaktivt. Platformen er fuldt operationel og er lige så effektiv til at forbedre den almene medarbejders trivsel, forebygge sygefravær og negativ stress, øge produktivitet og engagement osv. Logikken forbliver den samme - at hjælpe med at nå frem til den rigtige analyse og de rigtige beslutninger ved hjælp af de rigtige spørgsmål. For at gøre tingene endnu bedre, jo mere data der puttes ind i systemet, jo bedre bliver det, da den indbyggede intelligens og kontinuerlige dybe læring er med til at øge nøjagtigheden og analysen i takt med at databasen vokser.

MORE INTERESTING READS

Our latest articles

MER INTRESSANT LÄSNING

Våra senaste blogginlägg

Winningtemp er nu ISO 27001- og ISO 27701-certificeret
Winningtemp er nu ISO 27001- og ISO 27701-certificeret

Det er vigtigt at beskytte dine medarbejderes personlige oplysninger, fordi tabet af disse, kan forårsage væsentlig skade, såsom identitetstyveri eller svindel. Det er også et stort tillidsbrud, som kan have langvarige konsekvenser for medarbejdernes engagement - det stik modsatte af, hvad vi ønsker at opnå! Vores ISO 27001- og ISO 27001-certificeringer betyder, at du nu med sikkerhed ved, at vi har den bedst mulige privatlivsbeskyttelse.

Abtin Kronold
Abtin Kronold
June 8, 2022
Sådan kan du finde ud af, hvordan det står til med onboarding af nye medarbejdere – og handle derefter
Sådan kan du finde ud af, hvordan det står til med onboarding af nye medarbejdere – og handle derefter

Du har allerede ansat en medarbejder, som du rigtig gerne vil have i virksomheden, men kort efter at du har startet onboarding-processen, kommer personen hen til dig, for at fortælle dig, at han/hun har fået et andet job og derfor gerne vil sige op.

Abtin Kronold
Abtin Kronold
June 6, 2022
Derfor bør du stoppe med at bruge den årlige medarbejderundersøgelse 
Derfor bør du stoppe med at bruge den årlige medarbejderundersøgelse 

Gennemgang og bearbejdning af resultaterne af en medarbejderundersøgelse er en udfordring for mange ledere. For at skabe en velfungerende arbejdsplads har du brug for de rette betingelser, for at kunne handle effektivt og proaktivt ud fra medarbejdernes erfaringer.

Alice Henebury
Alice Henebury
May 25, 2022
GET A SHORT WALK-THROUGH - EXPLORE WINNINGTEMP

Join thousands of motivated users to create an engaged and profitable workplace

FÅ EN GENOMGÅNG AV WINNINGTEMP IDAG!

Skapa en välmående och engagerad arbetsplats där alla driver resultat

FÅ EN GJENNOMGANG AV WINNINGTEMP I DAG!

Skap en velfungerende og engasjert arbeidsplass der alle bidrar til gode resultater

Få en gennemgang af  Winningtemp i dag!

Skab en sund og  engageret arbejdsplads, hvor alle driver resultaterne.