Kontinuerlig temperaturmåling forbedrer E.ON’s arbejdsklima

background story shape

Challenge

Utmaning

Utfordring

Siden foråret 2019, har E.ON Nordic benyttet sig af Winningtemp for at få et tydligere billede af hvordan medarbejderne oplever arbejdsklimaet og trives på arbejdspladsen. På trods af, at E.ON har over 2000 medarbejdere, deltager over 87 procent af medarbejderne i de kontinuerlige temperaturmålinger. – Det at svarprocenten er så høj, er et bevis på at personalet føler, at værktøjet gør en forskel og fører til forbedringer, siger Hanna Havelius, Head of Talent and Development på E.ON Sverige.

Resultat

Result

Resultat

Background

Utmaning

Utfordring

Hver uge kan personalet besvare fire spørgsmål, enten i browseren eller i Winningtemp-appen. E.ON har valgt at bruge Winningtemps standardiserede basisspørgsmål, fordi de er baseret på research og letter sammenligningen med andre virksomheder i samme branche. Hvis nogen af medarbejderne har et negativt svar på et spørgsmål, sørger værktøjets AI-funktion for, at der stilles et lignende spørgsmål ugen efter. På den måde får lederne et klart billede af, hvad der ikke fungerer og kan have det som udgangspunkt i dialogen med deres afdeling– De seneste år har vi arbejdet aktivt med at udvikle vores feedback-kultur og Winningtemp giver et helt konkret billede af, hvordan medarbejderne oplever forskellige dele af deres arbejde. For os har introduktionen af værktøjet været et meget velkomment skridt i at arbejde mere konstruktivt med problemstillinger relateret til arbejdsklimaet, og jeg anbefaler det virkelig til andre virksomheder, afslutter Hanna Havelius.

Vad är det bästa med plattformen?

WHAT DO YOU LIKE BEST WITH THE PLATFORM?

Hva er det beste med plattformen?

– Eftersom Winningtemp er et transparent værktøj, har alle, inklusive medarbejdere, adgang til temperaturen for deres gruppe i realtid. Det gør det nemmere for både leder og medarbejder at adressere både positiv og negativ udvikling hurtigt i virksomheden. Så Winningtemp har virkelig været med til at udvikle den løbende dialog mellem ledere og medarbejdere.

 Indtil foråret 2019, benyttede E.ON  sig af årlige medarbejderundersøgelser, for at finde ud af hvordan personalet oplevede arbejdsforholdene og ledelsen. Men denne metode var langtrukken og resultatet af undersøgelsen var ofte forældet, når det blev præsenteret for ledelsen. Dette betød at eventuelle foranstaltninger blev iværksat for sent og virksomheden ledte derfor efter et alternativ til at skabe en tættere dialog mellem ledelsen og medarbejderne. Valget faldt på Winningtemp, der foretog en pilottest på en del af virksomheden året før med gode resultater. Efter næsten et år, kan det konstateres at værktøjet lever op til forventningerne. 

– Min kollega lavede en god sammenligning. Med de årlige medarbejderundersøgelser fik vi et fast resultat at forholde os til, kun målt ved én lejlighed. Med Winningtemp måler vi løbende temperaturen i virksomheden. I stedet for blot at måle "vejret" taler vi mere om "klimaet", da vi følger tendenser og temperaturændringer over tid og analyserer årsagerne. Det giver os meget bedre forudsætninger for at arbejde aktivt med at løse eventuelle problemer og udvikle det, der er godt, siger Hanna Havelius.

EXPLORE WINNINGTEMP

Increase happiness and trust through engagement

FÅ EN GENOMGÅNG AV WINNINGTEMP IDAG!

Skapa en välmående och engagerad arbetsplats där alla driver resultat

A FEW OTHER CUSTOMER STORIES

Other customers share their success stories

Winningtemp bidrager til selvledelse og engagement på Bisnode
FLER KUNDCASE

Flera kunder vi är stolta över

Winningtemp bidrager til selvledelse og engagement på Bisnode
GET A SHORT WALK-THROUGH - EXPLORE WINNINGTEMP

Join thousands of motivated users to create an engaged and profitable workplace

FÅ EN GENOMGÅNG AV WINNINGTEMP IDAG!

Skapa en välmående och engagerad arbetsplats där alla driver resultat

FÅ EN GJENNOMGANG AV WINNINGTEMP I DAG!

Skap en velfungerende og engasjert arbeidsplass der alle bidrar til gode resultater