Bisnode

Winningtemp bidrager til selvledelse og engagement på Bisnode

background story shape

Challenge

Utmaning

Utfordring

En af årsagerne til hvorfor Bisnode valgte Winningtemp som værktøj, er at Winningtemp er baseret på kunstig intelligens og tilbyder forudsigende analyser. – Noget, der er vigtigt for os, er at lære noget nyt hele tiden. Med Winningtemp får vi det hele samlet i et system – vi kan både fokusere på vores mål, men også måle medarbejdernes engagement. Vores erfaringer viser, at der er en tydelig sammenhæng mellem det at have tydelige mål og engagerede medarbejdere, siger Cecilia Westerholm Beer, HR-direktør på Bisnode.

Resultat

Result

Resultat

Background

Utmaning

Utfordring

– Det er ikke lederne, der indkalder til medarbejdersamtale, men medarbejderne selv, der gør det. Vi tror på, at vores medarbejdere selv bedst ved, hvornår det er nødvendigt for dem at fokusere på deres egen udvikling. Så er det selvfølgelig lederens opgave at følge op, men vi lægger et ret stort ansvar på individet, hvilket vi tror bidrager til hele medarbejderoplevelsen, fortsætter Cecilia Westerholm Beer.

Vad är det bästa med plattformen?

WHAT DO YOU LIKE BEST WITH THE PLATFORM?

Hva er det beste med plattformen?

En af årsagerne til at Bisnode valgte Winningtemp som værktøj er, at Winningtemp er baseret på AI og kan give forudsigende analyser. På den måde kan Bisnode være på forkant og arbejde på den bedst mulige måde for virksomheden. – Noget, der er vigtigt for os, er at lære noget nyt hele tiden. Med Winningtemp får vi det hele samlet i et system – vi kan både fokusere på vores mål, men også måle medarbejdernes engagement. Vores erfaringer viser, at der er en tydelig sammenhæng mellem det at have tydelige mål og have engagerede medarbejdere, fortsætter Cecilia Westerholm Beer. 

Flere og flere virksomheder er blevet opmærksomme på, hvor vigtigt det er, at medarbejderne er engagerede for at øge produktiviteten. Bisnode har valgt en ultramoderne tilgang, bl.a. med metoden Objectives & Key Results (OKR), der giver fuld gennemsigtighed på individniveau og selvledelse. For at holde styr på engagementsniveauet, holder Bisnode øje med det i Winningtemp og ved hjælp af AI kan de reagere effektivt øjeblikkeligt. Cecilia Westerholm Beer, der er HR-direktør på Bisnode, ser at engagementsniveauet blandt medarbejderne støt går opad. 

Bisnode arbejder med at fortolke, forbedre og forstå data, så de kan hjælpe kunderne med deres virksomhedsbeslutninger og markedsføring. I dag kan de findes i 19 europæiske lande og har ca. 2400 medarbejdere. For at medarbejderne i de forskellige lande kan arbejde mod de fælles virksomhedsmål, har Bisnode valgt at være transparente og arbejde med målstyring helt ned på individniveau. På den måde kan medarbejderne selv se, hvordan de kan bidrage til at målene opnås. 

– Jeg ved, at det er en vigtig del af vores medarbejderoplevelse, at alle i virksomheden ved, hvor vi er på vej hen og hvordan man som medarbejder kan være med til at påvirke resultatet, siger Cecilia Westerholm Beer.

Medarbejderoplevelse med selvledelse i fokus 

Selvledelse og det at have ansvaret for sin egen udvikling, er andre faktorer, der skaber engagement blandt medarbejdere. Her på Bisnode har vi valgt at lave om på visse procedurer, blandt andet får medarbejderne selv lov til at bestemme, hvor ofte de vil have en medarbejdersamtale med chefen. 

Det at måle medarbejdernes engagementsniveau er vigtigt og Bisnode har valgt at måle temperaturen en gang om måneden. Dette er en stor ændring i betragtning af, at de tidligere benyttede sig af årlige medarbejderundersøgelser. 

– Før skulle temperaturmålingen gå gennem personaleafdelingen inden den blev sendt ud. Nu kan lederne se, hvordan deres team klarer sig via mobiltelefonen, uden nogen ventetid. Dette gør, at ansvaret havner hvor det hører til, hos teamet. De viser deres engagement og styrer deres egen udvikling, og det er ikke længere kun ledernes ansvar, fortsætter Cecilia Westerholm Beer.

EXPLORE WINNINGTEMP

Increase happiness and trust through engagement

FÅ EN GENOMGÅNG AV WINNINGTEMP IDAG!

Skapa en välmående och engagerad arbetsplats där alla driver resultat

A FEW OTHER CUSTOMER STORIES

Other customers share their success stories

Kontinuerlig temperaturmåling forbedrer E.ON’s arbejdsklima
FLER KUNDCASE

Flera kunder vi är stolta över

Kontinuerlig temperaturmåling forbedrer E.ON’s arbejdsklima
GET A SHORT WALK-THROUGH - EXPLORE WINNINGTEMP

Join thousands of motivated users to create an engaged and profitable workplace

FÅ EN GENOMGÅNG AV WINNINGTEMP IDAG!

Skapa en välmående och engagerad arbetsplats där alla driver resultat

FÅ EN GJENNOMGANG AV WINNINGTEMP I DAG!

Skap en velfungerende og engasjert arbeidsplass der alle bidrar til gode resultater