No items found.
close

Webinar: Hvordan jobbe med psykologisk trygghet på arbeidsplassen?

I dette webinaret med Anne Lise Heide, fra Leonda AS og Habberstad, vil vi se på praktiske implikasjoner av den forskningen som er gjort på psykologisk trygghet og hva det kan bety for din arbeidsplass. Her får du også helt konkrete tips til hvordan du som HR-leder kan bringe dette høyere på agendaen i din organisasjon.


Du har sannsynligvis hørt om psykologisk trygghet og vet noe om hvor viktig det er å ha psykologisk trygghet som et stødig fundament i et team eller en avdeling. Og kanskje kjenner du også til forskningen til Amy Edmondson, som viser betydningen av psykologisk trygghet, eller Prosjekt Aristoteles, der Google identifiserte dette fenomenet som den mest fundamentale faktoren for teameffektivitet. Men har du noe forhold til hvilken betydning psykologisk trygghet vil ha på din arbeidsplass, og vet du hvordan dere kan skape det?

Anne Lise Heide jobber som seniorrådgiver i Habberstad og driver Norges største digitale HR-nettverk gjennom sitt selskap Leonda. Hun er også grunnlegger av HR-podden og deler aktuelle tips til alle som jobber med HR på sin ukentlige podcast. Til daglig jobber Anne Lise med organisasjons- og lederutvikling.

Book en demo

Sådan ser ægte medarbejderengagement ud.

Do you want to engage with your Employees?

Learn more about how Winningtemp can help you build an engaged and happy organisation.

MEER WETEN OVER WINNINGTEMP?

Laat je inspireren hoe Winningtemp medewerkersbetrokkenheid naar een hoger niveau kan tillen en bekijk onze demo.

FINN UT HVORDAN WINNINGTEMP KAN HJELPE DITT TEAM

Vårt oppdrag er å hjelpe HR-team til å få mest mulig ut av medarbeiderne sine. Hvis du synes dette er spennende, bør vi snakke sammen.

TA REDA PÅ HUR WINNINGTEMP KAN HJÄLPA DIN ORGANISATION

Vårt uppdrag är att hjälpa företag att göra medarbetarna till sina största tillgångar, vill du veta mer?