No items found.
close

Bag enhver succesfuld virksomhed står en engageret medarbejderstab

Bag enhver succesfuld virksomhed står en engageret medarbejderstab

Sed posuere consectetur est at lobortis. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.

Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Donec sed odio dui. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Curabitur blandit tempus porttitor.

H2 - id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.

H3 - id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.

H4 - id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.

H5 - id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.
H6 - id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.
Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Sed posuere consectetur est at lobortis. Maecenas faucibus mollis interdum.

Sed posuere consectetur est at lobortis. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

  • Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et.
  • Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et.
  • Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.
  • Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.
  • Malesuada

Skal man lykkes med sin forretning, er det vigtigt at være opmærksom på de menneskelige ressourcer

Det kan være en udfordring at få det fulde overblik over medarbejdernes trivsel. Men hvis det lykkes, stiger både produktiviteten og indtjeningen. Det er dét, Winningtemps digitale platform er sat i verden for: En løbende måling af trivslen, så virksomhedens ledelse omgående kan sætte ind, hvor der er behov for forbedringer. Vi giver ordet til HR Business Partner Andreas Fredslund, som driver McDonalds’s restauranter i Danmark:

”Efter onboarding af Winningtemps software, har vi fået en langt bedre forståelse for, hvad der skaber et større engagement og en bedre trivsel blandt vores medarbejdere. Selvom det stadig er nyt for os, har de indkomne data allerede nu gjort os mere proaktive. Både når det gælder læring af succeshistorier og identificering af områder, hvor der skal forandres til det bedre”. 

Med mennesket i midten

Kan dine medarbejdere lide deres job? Hvad tænker de om deres arbejdsplads? Hvad er vigtigt for dem lige nu? Hvordan kan du som leder komme på forkant med situationen og sikre vejen til bedre resultater – både når gælder mennesker og mål for virksomheden?

Med Winningtemps platform kan du nemt og enkelt sikre et proaktivt lederskab, hvor medarbejdernes behov løbende dækkes ind samtidig med, at virksomheden udvikler sig. 

”Winningtemps AI giver os værdifulde indsigter, der hjælper os med at forstå, hvor vi skal sætte ind. Det brugervenlige interface på mobilappen gør er det nemt og intuitivt for vores medarbejdere at deltage i undersøgelserne. Og så virker den åbenbart motiverende, når det handler om at give hinanden positive tilbagemeldinger. I hvert fald har jeg aldrig set så mange roser blive uddelt blandt medarbejderne”, siger Andreas Fredslund med et smil.

En virksomhed som McDonalds har mange unge ansatte - blandt andet studerende. Det er mennesker, der lever et liv i forandring, og det skaber stor udskiftning af medarbejderstaben for McDonalds. Men det ændrer ikke på, at alle skal føle sig godt tilpasse – både når der skal bydes velkommen, og når der skal ønskes held og lykke fremover. 

”Vi har både et on- og offboarding program. Det har vi fået integreret i Winningtemps system og det har hjulpet os med at forenkle processen, både når det gælder nyansatte og dem, der vælger at slutte. Det frigiver tid til at fokusere på vores kerneforretning, og ud fra alle data fungerer det rigtigt godt. Det er stadig nyt for os, men jeg er sikker på, at det bliver en del af vores fremtid”, slutter Andreas Fredslund.

Medarbejdere er nøglen til en virksomheds succes

Siden 2014 har vi hjulpet ledere verden over med at måle og forbedre trivslen i hele virksomheden - med det ene formål at skabe et højere engagement blandt medarbejderne og dermed en sundere forretning. 

Winningtemp er et unikt, digitalt værktøj, som nemt og intuitivt kan bruges af medarbejderne fra både mobil og computer. Det giver alle mulighed for at påvirke og bidrage til udviklingen af det bedst mulige arbejdsmiljø. 

Med Winningtemps platform indsamles og visualiseres data, der beskriver medarbejdernes arbejdsglæde eller manglen på samme, oplevelse af ledelsen, kontrol og om det meningsfyldte i at gå på arbejde. 

Din virksomhed får således værdifulde indsigter i medarbejdernes engagement og trivsel i realtid. Det giver ledelsen muligheden for at reagere proaktivt, så eventuelle problemer bliver løst i opløbet og ikke spreder sig som ringe i vandet. 

I Winnintemp arbejder du og dine medarbejdere blandt andet med:

·      Måling af trivsel og engagement

·      Mål og aktiviteter

·      Kompetenceudvikling

·      Feedback og kommunikation – blandt andet kan man skrive og rose kolleger for præstationer, hvilket man aldrig skal undervurdere, når det handler om trivsel.

Hear about our product

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet.

Want to learn more about Employee engagement?

Speak with our team to see how you can use Winningtemp to improve employee engagement and retention.

VÅR PLATTFORM I KORTE TREKK

SKAP EN ENGASJERT OG HYGGELIG ARBEIDSPLASS MED VÅR INTUITIVE PLATTFORM

Hear about our product

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet.

SEE more Success Stories

SEE more Success Stories

Våre kunde suksesshistorier

Våra kunders framgångshistorier