En uundværlig platform for succesfulde virksomheder

Vores platform hjælper dig med at skabe en succesfuld og sund organisation ved at lytte til hver enkelt medarbejder og give lederne relevante indsigter og værktøjer, der fører til værdifulde handlinger og målbare resultater.

Loved by users on G2 and Capterra
Winningtemp engagement platform

Success stories

quotes

Volvo

Vi ved, at de bløde værdier fører til gode resultater til sidst. Derfor blev det værdsat at have mulighed for at gennemføre hurtige temperaturmålinger, følge op på tilbagemeldinger og få vigtig information via de ansattes kommentarer.

Read more
quotes

Orkla

Flere af vores ledere var skeptiske i begyndelsen, især med hensyn til at blive målt, men de er nu positive og bruger det aktivt i deres ledelse. I dag har vi en høj svarprocent, og medarbejderne giver tilbagemelding om, at det at svare er hurtigt og nemt.

Read more
quotes

McDonalds

Vi har både et on- og offboarding program. Det har vi fået integreret i Winningtemps system og det har hjulpet os med at forenkle processen, både når det gælder nyansatte og dem, der vælger at slutte. Det frigiver tid til at fokusere på vores kerneforretning, og ud fra alle data fungerer det rigtigt godt.

Read more

En smartere vej til sunde og højtydendene teams

Vores løsning er baseret på videnskab – drevet af data og AI. Vi hjælper organisationer verden over med at øge medarbejdernes engagement og samtidig reducere stressniveauet og personaleomsætningen. Vi frigør tid, så dine ledere kan fokusere på det, der virkelig betyder noget.

Øjeblikkelig temperaturkontrol

Med et enkelt overblik får du en samlet temperatur på hele din organisation. Det gør det nemt at få øje på områder, som dine medarbejdere elsker eller ønsker at udvikle — så I får mulighed for at spotte udfordringer, før de eskalerer, og skabe vindende resultater — sammen.

The Winning Difference

Vi giver ledere relevant indsigt til at gøre betydningsfulde forskelle for deres team. Hver lille ændring baner vejen til en kultur, hvor alle lykkes sammen.

Engagerede teams klarer sig simpelthen bedre.

+23%
Højere rentabilitet
+18%
Højere produktivitet
-88%
Mindre fravær

Winningtemp på 2 minutter

Vores platform i tal

300
tusindvis
Ugentlige brugere
28
million
Sendte undersøgelser
200
million
Datapunkter