Cecilia Holmblad
AUTHOR

Cecilia Holmblad

HR Tech Evangelist på Winningtemp. En outtröttlig optimist med 13 års erfarenhet inom HR, fast övertygad om framgångsformeln: positiv medarbetarupplevelse = positiv kundupplevelse = (lönsam) tillväxt

De 7 goda vanorna som leder dig till framgång i livet och på jobbet

Vad har de mest framgångsrika människorna gemensamt? Den här fängslande frågan ställde sig Stephen Covey i slutet av 1900-talet. Han intervjuade de mest framgångsrika människorna i världen, kombinerade resultaten med forskning och kom fram till 7 vanor som de allra flesta har gemensamt. “De 7 goda vanorna” blev en klassiker bland ledare världen över. I den här artikeln går vi igenom samtliga vanor, och hur du kan applicera dem för att bli en bättre ledare och medmänniska.

Cecilia Holmblad
Cecilia Holmblad
June 14, 2022
Från 50 till 200 anställda på 3 år - Getaccepts resa med datadrivna verktyg

Det blir allt mer populärt att arbeta datadrivet med sin arbetskultur. Tack vare den senaste forskningen och teknologin kan du få siffror på medarbetarnas välmående och mäta insatserna kopplat till affärsmålen. I den här artikeln djupdyker vi i GetAccepts viktigastes framgångsnycklar med datadrivna verktyg.

Cecilia Holmblad
Cecilia Holmblad
May 4, 2022
7 konkreta tips till effektiv employer branding

Employer branding har aldrig varit mer på tapeten än idag eftersom det nu är fler än någonsin som söker ny arbetsplats. De organisationer som inte satsar på sin employer branding kommer få det svårt att locka till talangerna. Så, hur kan man komma igång och vad ska man tänka på? Vi frågade experterna.

Cecilia Holmblad
Cecilia Holmblad
April 21, 2022
HR-rollen förändras

Fokuset framöver kommer ligga på strategiarbete snarare än adminarbete. För att kunna göra det skiftet behöver man hjälp av HR Tech. Men vad är HR Tech och hur kan det transformera er organisation?

Cecilia Holmblad
Cecilia Holmblad
April 4, 2022
5 saker du måste tänka på innan du investerar i HR-tech

Många företag investerar i digitala HR-system som de hoppas på ska lösa företagets problem. Tyvärr är det vanligt att de har missat att göra det viktiga förarbetet innan köpet. I denna artikel delar vi 5 viktiga saker du måste tänka på för att undvika att lägga tid och pengar på fel system.

Cecilia Holmblad
Cecilia Holmblad
April 4, 2022
Öka din lycka och framgång på några veckor - Kim Karhus bästa tips

Kim Karhu är ledarskapscoach, föreläsare och expert på ämnet positiv psykologi. Han har undersökt vilka som är de vanligaste mentala krokbenen som vi sätter för oss själva, och vad vi kan göra för att ta bort dem. Vi går igenom de B:n som stoppar din framgång: bekymmer, besvikelse och bitterhet. Mot slutet får du dessutom konkreta frågor du kan ställa dig själv för att styra dina tankar åt det hållet du önskar, och nå den framgång du förtjänar. 

Cecilia Holmblad
Cecilia Holmblad
February 14, 2022
Annika R Malmbergs supertips - Mötesroller till alla deltagare för ökat engagemang

De bästa mötena är där alla deltagare är engagerade. Möten där alla lyssnar, där åsikter kommer fram och man hinner med alla punkter på agendan. Men tyvärr är det alltför sällan det händer. Ofta finns det många deltagare som är passiva, pratar om irrelevanta saker eller inte släpper in andra i samtalet. Så vad kan du göra åt det? Vi frågade kommunikationsexperten Annika Malmberg.

Cecilia Holmblad
Cecilia Holmblad
February 9, 2022
5 shocking HR statistics you need to take care of now

How are your people feeling and how are they managing the effects of the pandemic? Find out which statistics you need to be aware of and what you can do to turn these negative trends around.

Cecilia Holmblad
Cecilia Holmblad
January 13, 2022
Hva betyr EVP, medarbeiderengasjement og Talent Acquisition? Slik engasjerer du deg som leder i HR-samtalen

I HR-sfæren finnes det mange begreper som mange, inkludert ledere, kan slite med å forstå. Du er ikke alene om å ikke alltid henge med. Men du ta det med ro! Vi er her for å hjelpe deg.

Cecilia Holmblad
Cecilia Holmblad
December 15, 2021
GET A SHORT WALK-THROUGH - EXPLORE WINNINGTEMP

Join thousands of motivated users to create an engaged and profitable workplace