Cecilia Holmblad
AUTHOR

Cecilia Holmblad

HR Tech Evangelist på Winningtemp. En outtröttlig optimist som tack vare upplevelserna under åren som HR-chef är fast övertygad om framgångsformeln: Positiv medarbetarupplevelse + Lönsamhet = Sant

5 shocking HR stats you need to take care of now

How are your people feeling and how are they managing the effects of the pandemic? Find out which statistics you need to be aware of and what you can do to turn these negative trends around.

Cecilia Holmblad
Cecilia Holmblad
January 13, 2022
Hva betyr EVP, medarbeiderengasjement og Talent Acquisition? Slik engasjerer du deg som leder i HR-samtalen

I HR-sfæren finnes det mange begreper som mange, inkludert ledere, kan slite med å forstå. Du er ikke alene om å ikke alltid henge med. Men du ta det med ro! Vi er her for å hjelpe deg.

Cecilia Holmblad
Cecilia Holmblad
December 15, 2021
Reduser stress og maksimer lykkefølelsen din med sterkere hjernemuskler!

Vil du leve et liv fullt av glede og mening? Da må du bli kjent med hjernen din. Men hvordan kan du bli en venn med hjernekontoret? Å se innover kan være vanskelig, og det kan føles skummelt å analysere ditt indre.

Cecilia Holmblad
Cecilia Holmblad
December 14, 2021
Forvandle møtene dine fra kjedelig til engasjerende diskusjoner

Tilbakevendende problemer kan lett føre til at du bruker krefter på unødvendige møter og mister motivasjonen i arbeidet ditt. For at vi skal være i stand til å bygge en god kultur på arbeidsplassen, må vi begynne å legge større vekt på engasjement og miljø i møtekulturen vår.

Cecilia Holmblad
Cecilia Holmblad
December 13, 2021
Forstå deg selv og ulike personlighetstyper

Ifølge forfatteren og foreleseren Linus Jonkman har vi en tendens til å blande begrepene atferd og personlighet. Forståelsen av disse begrepene er avgjørende for hvordan vi forstår andre.

Cecilia Holmblad
Cecilia Holmblad
December 9, 2021
7 enkle steg til å skape en sterk bedriftskultur

Hvordan lager du en sterk bedriftskultur – selv på avstand? En kultur som forener og engasjerer kan øke bedriftens lønnsomhet. Men for å lykkes må den skapes målbevisst og forbli fleksibel. Under lærer du deg hva en bedriftskultur er samt de 7 stegene for å utvikle en bærekraftig og varig kultur.

Cecilia Holmblad
Cecilia Holmblad
November 23, 2021
Better sleep - Better work performance

Sleep expert Frida Rångtell shares the best methods for getting a well-deserved rest at night so you can perform at a high level during the day.

Cecilia Holmblad
Cecilia Holmblad
November 15, 2021
Hva betyr egentlig EVP, medarbeiderengasjement og Talent Acquisition? Slik henger du deg med i svingene innen HR -begreper

HR –bransjen florerer av begreper som for mange, ikke minst for ledere, nesten ligner litt på gresk språk. Du er ikke alene at det kan være vanskelig å lære nye HR-begrep. Men du kan bare senke skuldrene! Vi er her for å hjelpe deg.

Cecilia Holmblad
Cecilia Holmblad
October 22, 2021
Digital HR - 5 områder der det er digitale muligheter innen HR

Alt dette i en tid hvor de mest attraktive ansatte ikke bare blir vanskeligere å tiltrekke og beholde, men også vurderer kontinuerlig forholdet til arbeidsgiveren. Ved å omfavne digital teknologi og nye måter å jobbe på, kan HR få datadrevnet informasjon som demonstrerer hvordan HR bidrar til forretningsmessig lønnsomhet.

Cecilia Holmblad
Cecilia Holmblad
October 17, 2021
GET A SHORT WALK-THROUGH - EXPLORE WINNINGTEMP

Join thousands of motivated users to create an engaged and profitable workplace