Ta del av vår senaste guide om självledarskap
close
Medarbetarupplevelsen ökar lönsamheten
SOFTWARE FÖR EN NY HR-ERA

Medarbetarupplevelsen ökar lönsamheten

Vår plattform ger dig verktygen för att ta temperaturen på hur dina medarbetare mår, höja deras engagemang
och göra mätbara prestationsförbättringar.

Se hur Winningtemp kan hjälpa dig!

Hur mår dina medarbetare?

Med team utspridda i olika städer och tidszoner är den dagliga frågan för ledare: Hur mår dina medarbetare?

Winningtemps plattform gör det möjligt för ledare att förstå sina medarbetares behov, utmaningar och motivationsnivåer – i realtid. Konkreta resultat följer. Efter att ha använt Winningtemp i ett år ser våra kunder i genomsnitt att medarbetarnas arbetsglädje ökar med 21%.

VAD WINNINGTEMP ERBJUDER

En allt-i-ett plattform för en oslagbar medarbetarupplevelse

Stöd välmående och produktivitet

Oavsett om medarbetare arbetar hemifrån eller på plats är det viktigt att hålla koll på deras välmående och förmåga att fokusera på sitt arbete.

Resultaten från Winningtemps temperaturmätningar läses av plattformens AI, som urskiljer om arbetsplatsen trendar mot utbrändhet, personalomsättning eller sjukfrånvaro.

Tack vare dessa notifikationer och förmågan att vidta snabba och målinriktade åtgärder rapporterar våra kunder i genomsnitt att negativ stress minskar med 26% och att personalomsättningen minskar med 30%.

Förbättra medarbetarengagemanget

Att förbättra medarbetarengagemanget börjar med att kontinuerligt mäta den. Winningtemp visualiserar hur din organisation mår i relation till 9 kategorier som enligt forskning bidrar mest till arbetstillfredsställelse.

Denna information delas i din organisation via en dashboard där temperaturen uppdateras i realtid. Medarbetarengagemanget blir sedan ett inspirerande initiativ som alla förstår – och tillsammans kan driva framåt. Tillhandahåll nycklar för positiv förändring och se hur engagemang och motivation ökar.

Winningtemps kunder redogör i snitt 21 % ökning i medarbetarnöjdhet efter bara ett år.

WINNINGTEMP ERBJUDER

Utforska våra funktioner

speedometer

Temperaturmätning

Skrota den årliga medarbetarundersökningen och visualisera dina medarbetares välmående i realtid. Istället för att själv analysera insamlad data, tillhandahåller vår plattform dig med trender, förslag på åtgärder och handlingsplaner som ständigt förbättrar organisationen.

magic wand

Agil Performance Management

Skapa en bättre infrastruktur för medarbetarsamtal med genom exempelvis 1:1s, kontinuerliga dialoger och 360 graders feedback. Med en plattform som hanterar förberedande aktiviteter och dokumentation kan du skapa ett maskineri för att driva framgång och innovation.

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

Här skapar vi bättre arbetsplatser – varje dag

eon
scania
cancerfonden
smarteyes
lynk & co
hemfrid
HiQ
Heimstaden
KUNDCASE

Bolagets välmående – den riktiga resultaträkningen för Sigma

quotes

Ett välmående företag är viktigt och därför är resultatet i Winningtemp den riktiga resultaträkningen. Vi har en budget där vi följer upp de ekonomiska resultaten, men det är i Winningtemp vi ser trenden och prognosen.

DANIEL THYSELL
VICE–VD, SIGMA TECHNOLOGY CONSULTING
Bolagets välmående – den riktiga resultaträkningen för Sigma
FÅ EN GENOMGÅNG AV WINNINGTEMP IDAG!

Skapa en välmående och engagerad arbetsplats där alla driver resultat