Plattformen som gör alla team till vinnare

Vår plattform hjälper er att skapa framgångsrika team och en välmående organisation genom att lyssna på varje medarbetare och stärka ledare med relevanta insikter och åtgärder som ger tydliga, mätbara resultat.

Älskade av våra användare
Winningtemp engagement platform

Success stories

quotes

Fastighetsbyrån

Ibland har vi sett att teamkänslan gått ner eller att stressnivåer gått upp, och det hade inte varit lika lätt att se utan Winningtemp, och då hade vi kanske tappat medarbetare istället. Nu kan vi istället snabbt agera på det innan det går för långt.

Läs mer
quotes

Länsförsäkringar Älvsborg

Vi har 500 användare och en svarsfrekvens på 85%. Vi skickar ut korta undersökningar varannan vecka, och har haft hög svarsfrekvens från början. Det måste bero på att det är enkelt att svara

Läs mer
quotes

Volvo Car Retail

Vi tror att engagerade medarbetare leder till bättre resultat för företaget. Winningtemp är ett viktigt verktyg på den resan, och det är därför det är så roligt att det används så mycket av ledare och anställda.

Läs mer

Ett enklare sätt att göra alla team till vinnare

Vår lösning är baserad på vetenskap, drivs av data och styrs av AI. Den hjälper företag över hela världen att öka engagemang, minska stress och förebygga personalomsättning. Vi frigör tid så att era ledare så de kan fokusera på det som verkligen betyder något.

Ta på temperaturen

Vi mäter återkoppling i temperaturer. Med en överblick får du en helhetsbild av er organisations och teamets upplevda arbetssituation och välbefinnande. Detta gör det enkelt att upptäcka områden som ert team älskar och vill utveckla - så att ni och ert team kan skapa vinnande resultat - tillsammans.

The Winning Difference

Vi ger ledare relevanta insikter för att göra meningsfulla skillnader för sitt team. Varje liten förändring banar väg för en kultur där alla lyckas tillsammans.

Engagerade team presterar helt enkelt bättre.

+23%
Högre lönsamhet
+18%
Högre produktivitet
-88%
Mindre frånvaro

Winningtemp under 2 minuter

Vi hjälper tusentals team att bli vinnare

300
tusen
användare varje vecka
28
miljoner
skickade undersökningar
200
miljoner
datapunkter