Robin Heed
AUTHOR

Robin Heed

Robin Heed jobbar som Product Marketing Manager på Winningtemp och brinner för att hjälpa företag att skapa en engagerad och lönsam arbetsplats!

Slik kan en tillitsbasert bedriftskultur øke din produktivitet og omsetning

Å bygge en bedriftskultur basert på tillit spiller en vesentlig rolle. Spesielt i dagens situasjon der vi er mer fysisk separert, så er det viktig å bygge relasjoner og komme nærmere hverandre på andre måter. Men hvordan vet man om bedriftskulturen fungerer i dag?

Robin Heed
Robin Heed
November 22, 2021
5 nye forskningsbaserte kategorier som bidrar til økt selvledelse og suksess i din bedrift

Er du nysgjerrig på å vite mer om økt selvledelse blant dine medarbeidere? Sammen med motivasjonsforsker Leif Denti har vi utviklet 5 tilleggskategorier til vår plattform for å hjelpe bedrifter på veien mot suksess.

Robin Heed
Robin Heed
September 20, 2021
5 nya forskningsbaserade kategorier - som bidrar till ditt företags välmående och framgång

Önskar du att du kunde mäta självledarskapet i din organisation? Nu är det möjligt! Winningtemp utökar sitt utbud med ytterligare 5 kategorier.

Robin Heed
Robin Heed
June 15, 2021
Hur en företagskultur baserad på förtroende kan öka din produktivitet och omsättning

Att bygga ett ökat förtroende på arbetsplatsen är tyvärr inte alltid en prioritet i alla världens företag idag. De flesta lägger mer tid och pengar på att öka försäljningssiffror eller på att bygga sitt varumärke. Men tänk om det här angreppssättet bygger på felaktiga antaganden? Tänk om du faktiskt kan öka din omsättning och tillväxt genom att lägga mer energi på dina anställdas välmående och på att skapa högre tillit på arbetsplatsen?

Robin Heed
Robin Heed
February 15, 2021
GET A SHORT WALK-THROUGH - EXPLORE WINNINGTEMP

Join thousands of motivated users to create an engaged and profitable workplace