Behold dine kloke hoder!

En av dine beste medarbeidere har nettopp gitt sin oppsigelse. Ahh… om du bare hadde visst hvordan personen følte det litt tidligere, det var jo så mye du kunne gjort!

Du har sikkert kjent på følelsen, men du trenger heldigvis ikke bli tankeleser for å unngå det i fremtiden. 

Ved å bruke kunstig intelligens og det ypperste av HR-teknologi kan Winningtemp varsle deg når en ansatt er i faresonen for å si opp. Det sparer deg for mye tid, penger og frustrasjon. 

 

Unngå dyre utskiftinger


Å erstatte medarbeidere er ikke bare slitsomt, men også veldig dyrt. Derfor er det stor verdi i å få de dyktige ansatte til å jobbe så lenge som mulig og begrense utskiftninger. Dessverre er det ikke så lett, med en hektisk hverdag med mange daglige oppgaver som skal løses. Mange opplever at de havner bakpå og aldri får tatt helt tak i de underliggende problemene som gjør at ansatte vurderer å slutte. Med Winningtemp kan du la dette skje av seg selv ved jevnlige temperaturmålinger og kunstig intelligens.

 

Temperaturmålinger som sier sannheten


Resultatene fra Winningtemps hyppige temperaturmålinger gjør at du hele tiden kan følge med på hvor fornøyde medarbeiderne er. Du slipper derfor å iverksette tiltak basert på magefølelser eller gamle data. Ved å være oppdatert kan du unngå å bli sittende igjen, overrasket over at en av dine beste ansatte ønsker å prøve lykken et annet sted. Resultatene blir via kunstig intelligens og dyp læring, til nyttig innsikt som presenterte på en tydelig måte gjør det lett for deg å finne ut av neste steg.  

 

Tydelige beskjeder og tiltak


Med HR-teknologien Smart Prediction vil du ikke bare få vite hvilke medarbeidere som har høyere risiko for å slutte, men også få et tidsestimat på hvor lenge til det er. Ikke minst vil du også få vite hvilke faktorer som er med på å medvirke til misnøyen, samt få konkrete råd til handlinger som du bør ta for å bevare den ansatte. Dermed får du ikke bare vite om faren, men du får samtidig vite mulighetene du har til å redde situasjonen og hvor lang tid du har på deg. Totalt gir det deg en bedre sjanse til å bevare dine verdsatte ansatte. 

 

Har ikke du heller råd til å miste flere dyktige medarbeidere? Prøv Winningtemp i dag.

Få en genomgång av Winningtemp idag!

Skapa en välmående och engagerad arbetsplats där alla driver resultat

GET A SHORT WALK-THROUGH - EXPLORE WINNINGTEMP

Learn how to best engage with your team using pulse surveys and AI

FÅ EN GJENNOMGANG AV WINNINGTEMP I DAG!

Skap en velfungerende og engasjert arbeidsplass der alle bidrar til gode resultater

FÅ EN DEMO AF WINNINGTEMP I DAG!

Skab en velfungerende og engageret arbejdsplads, hvor alle bidrager til gode resultater

quotes

At starte med Winningtemp var nemt, spændende og sjov oplevelse for os hos SiXT. Det en simpel og effektiv måde for vores medarbejdere at gennemføre de ugentlige undersøgelser, og vi er glade for at se en samlet deltagelse er på 95% i løbet af de første tre måneder. Vores ledere har nu et værktøj hvor de kan tilføje værdi til deres teams ved at have temperaturen på medarbejderne ved regelmæssige lejligheder. Dette giver dem et værktøj til proaktivt at arbejde med trivslen.

"For os er vores medarbejdere kernen i vores forretning. Winningtemp hjælper os med at adressere hvor vi præcist skal fejre vores sejre og identificere forbedringsområder”

Sabrina Rosengren Rasmussen
HR Manager hos Sixt Danmark