No items found.
close

Støtte som gir resultater: Hvordan Winningtemp hjelper kundene sine med å lykkes

Støtte som gir resultater: Hvordan Winningtemp hjelper kundene sine med å lykkes

Sed posuere consectetur est at lobortis. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.

Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Donec sed odio dui. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Curabitur blandit tempus porttitor.

H2 - id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.

H3 - id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.

H4 - id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.

H5 - id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.
H6 - id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.
Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Sed posuere consectetur est at lobortis. Maecenas faucibus mollis interdum.

Sed posuere consectetur est at lobortis. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

  • Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et.
  • Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et.
  • Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.
  • Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.
  • Malesuada

Det er viktig å understreke at Winningtemp ikke bare er et lederverktøy som man kjøper og så blir man overlatt alene med å finne ut hvordan det fungerer. Vi i Winningtemp er forpliktet til å støtte våre kunder gjennom hele deres brukeropplevelse.

Vi tilbyr kontinuerlig opplæring og trening, både i form av individuell veiledning og gruppesesjoner, for å sikre at kundene får mest mulig ut av plattformen.

Vårt Customer Success Team er dedikert til å lytte til kundenes behov og utfordringer, og vi tilpasser vår støtte og veiledning basert på deres spesifikke situasjon. Vi arrangerer også jevnlige webinarer, workshops og konferanser der kundene kan lære av hverandre og dele beste praksis.

Reise mot suksess

Vår filosofi innebærer at vi er med våre kunder på deres reise mot suksess og sørger for at de får den støtten og veiledningen de trenger for å oppnå optimale resultater med Winningtemp-plattformen.

Vårt Customer Success Team er tilgjengelig fra dag én og jobber tett med kundene for å sikre en sømløs opplevelse. Vi starter med en grundig onboarding, der vi gir opplæring i bruk av plattformen og veileder kundene gjennom implementeringsprosessen. Vår support er tilgjengelig for å svare på spørsmål, løse eventuelle problemer og gi rask respons på henvendelser.

I Winningtemp er vi stolte av å ha et sterkt og erfarent Customer Success Team bestående av fire dedikerte personer som er klare til å støtte deg som ny kunde.

Vårt Customer Success Team

Marianne Fritzen er en del av vårt Customer Success Team i Winningtemp. Marianne er svært dedikert, profesjonell og trives med å støtte våre kunder på deres reise mot suksess. Med hennes eksepsjonelle evne til å håndtere ulike situasjoner og utfordringer, er hun rask til å løse problemer og finne løsninger som gir verdi for kundene våre.

Marianne er kjent for sin positive kommunikasjonsmetode og evne til å skape sterke relasjoner med kundene. Hun er lydhør og forstår viktigheten av å lytte til kundens behov og mål. Hun tar seg tid til å forstå deres unike utfordringer og gir skreddersydd veiledning og støtte for å sikre at de får mest mulig ut av Winningtemp-plattformen.

Videre har vi Ola Riise Bjørnebye som er med i Customer Success Teamet hos Winningtemp. Med sin omfattende erfaring og ekspertise, tar Ola seg av våre større kunder og sikrer at de får den spesialiserte støtten de trenger. Ola har en imponerende bakgrunn og lang erfaring i Winningtemp, og det gjør ham til en ekte ressurs når det gjelder å håndtere komplekse kundebehov.

Med Ola som en del av teamet vårt, kan kundene føle seg trygge på at de får en dedikert partner som alltid er der for å hjelpe dem. Han er en ekspert i Winningtemp-plattformen og er klar til å bistå med råd, opplæring og teknisk støtte for å sikre at kundene får mest mulig ut av løsningen vår.

I tillegg til Marianne Fritzen og Ola Riise Bjørnebye, har vi også Eva Melcher og Christine Hestnes som er leder for Customer Success teamet. Sammen utgjør Marianne, Ola, Eva og Christine det dynamiske og engasjerte Customer Success Teamet i Winningtemp. De er klare til å jobbe med deg som ny kunde og sikre at du får den beste opplevelsen og suksessen med vår plattform. Med deres erfaring, kunnskap og forpliktelse til å levere utmerket kundeservice, kan du være trygg på at du er i gode hender.

Hva gjør Winningtemp sitt Customer Success Team?

Teamet er opprettet for å sikre kundenes suksess - derav navnet Customer Success! Deres hverdag dreier seg om å støtte våre kunder med å oppnå suksess gjennom Winningtemp-plattformen, og dermed bidra til en bedre arbeidshverdag for både kunden og deres medarbeidere. Vår nære kontakt med kundene gir oss verdifull innsikt i hvordan de bruker plattformen vår. Dette gir oss en unik mulighet til å videreutvikle våre produkter og tjenester for å møte nye utfordringer og arbeidsmetoder.

Onboardingsprosessen er smidig og tilpasses når dere har mulighet, se fasene her nedenfor:

Økt lønnsomhet gjennom medarbeiderengasjement!

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål. Vi ser frem til å samarbeide med deg og hjelpe dere med å oppnå lønnsomhet gjennom økt medarbeiderengasjement på arbeidsplassen.

Velkommen skal du være til Winningtemp-familien!

Hear about our product

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet.

Want to learn more about Employee engagement?

Speak with our team to see how you can use Winningtemp to improve employee engagement and retention.

VÅR PLATTFORM I KORTE TREKK

SKAP EN ENGASJERT OG HYGGELIG ARBEIDSPLASS MED VÅR INTUITIVE PLATTFORM

Hear about our product

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet.

SEE more Success Stories

SEE more Success Stories

Våre kunde suksesshistorier

Våra kunders framgångshistorier