Vet du egentlig om medarbeiderne dine trives?

Okei, vi innrømmer det: Reklamefilmer er ikke vår styrke. Heldigvis er det ikke det vi lever av, men å hjelpe ledere skape bedre arbeidsmiljø. 

Det gjør vi ved å gi de et verktøy som lar de ta hyppige temperaturmålinger på de ansatte, sånn at de alltid har full kontroll på stemningen på kontoret. 

Bli bedre kjent med Winningtemp og hvordan det kan forbedre din og dine kollegers arbeidshverdag.  

Enkel plattform – avansert innsikt

Glem tidskrevende og kompliserte hel- eller halvårssamtaler. Med Winningtemp får medarbeiderne korte, men hyppige undersøkelser som måler hvordan de faktisk har det på jobb. Disse undersøkelsene tar så kort tid som 10 sekunder, men gir deg som leder nyttig innsikt i hvordan det står til med de ansatte – akkurat nå. Ikke la medarbeiderne gå rundt med grums i mange måneder før de får luftet det på et møterom, la de heller få sagt fra mens frustrasjonen er fersk og løsningen er enkel. 

Oppdag endringer tidlig

Gjennom Winningtemp får du muligheten til å se hvordan trivselen til dine medarbeidere endrer seg – i sanntid. Du vil å tilgang til et kraftig verktøy som gir deg bedre oversikt og flere handlingsvalg enn du noen gang har hatt før. Og ikke minst, du kan se trender oppstå foran øynene dine og ikke i skjul ved kaffemaskinen. Dermed har du også muligheten til å ta tak i utfordringene tidlig og mens de enda er små.

Anonyme og ekte svar

I Winningtemp holdes brukerne alltid 100% anonyme, dermed er det lettere å komme med sin virkelige mening. Som leder sitter du igjen med mer troverdige og verdifulle svar, samtidig som de ansatte får en trygg og effektiv måte å få frem sine meninger på. Det kan vel kalles vinn-vinn det? 

Vil du vite mer om hvordan WinningTemp kan hjelpe din bedrift? Kontakt oss for en prat.

Få en genomgång av Winningtemp idag!

Skapa en välmående och engagerad arbetsplats där alla driver resultat

GET A SHORT WALK-THROUGH - EXPLORE WINNINGTEMP

Learn how to best engage with your team using pulse surveys and AI

FÅ EN GJENNOMGANG AV WINNINGTEMP I DAG!

Skap en velfungerende og engasjert arbeidsplass der alle bidrar til gode resultater

FÅ EN DEMO AF WINNINGTEMP I DAG!

Skab en velfungerende og engageret arbejdsplads, hvor alle bidrager til gode resultater

quotes

At starte med Winningtemp var nemt, spændende og sjov oplevelse for os hos SiXT. Det en simpel og effektiv måde for vores medarbejdere at gennemføre de ugentlige undersøgelser, og vi er glade for at se en samlet deltagelse er på 95% i løbet af de første tre måneder. Vores ledere har nu et værktøj hvor de kan tilføje værdi til deres teams ved at have temperaturen på medarbejderne ved regelmæssige lejligheder. Dette giver dem et værktøj til proaktivt at arbejde med trivslen.

"For os er vores medarbejdere kernen i vores forretning. Winningtemp hjælper os med at adressere hvor vi præcist skal fejre vores sejre og identificere forbedringsområder”

Sabrina Rosengren Rasmussen
HR Manager hos Sixt Danmark