GetAccept

GetAccept bygger et hurtigvoksende selskap med datadrevet ledelse

background story shape

Challenge

Utmaning

Utfordring

Resultat

Result

Resultat

Background

Utmaning

Utfordring

GetAccept, et SaaS-selskap grunnlagt i 2015, bygger en Sales Enablement-plattform der alt B2B-salg foregår på en personlig måte. For GetAccept har ansatte en nøkkelrolle i selskapets vekst – og Winningtemp fungerer som en støtte i det strategiske HR-arbeidet.

Vad är det bästa med plattformen?

WHAT DO YOU LIKE BEST WITH THE PLATFORM?

Hva er det beste med plattformen?

Generelt er vi et selskap som er veldig datadrevet i alt vi gjør, både innen for eksempel salg og markedsføring. Det må vi også være innenfor People & Culture, sier Hanna Malmsten, VP People & Culture hos GetAccept.

Kunne du tenke deg å vite litt mer om hva Winningtemp kan gjøre for dere? Ta kontakt med oss her!

GetAccept gikk fra magefølelse til datadrevne beslutninger

GetAccept er et hurtigvoksende selskap. På bare få år har de vokst fra 30 til 120 ansatte.

Vi vokser raskt, og det er en veldig god stemning i selskapet, sier Hanna. Utfordringen er å vokse så raskt som mulig, med ansatte som trives så godt som mulig, og opprettholde det høye engasjementet hos våre ansatte. Målet vårt er å være the Home for Stars.

Målsetningene er høye, og selskapet sikter mot å oppnå 9,0 innen alle Winningtemps ni kategorier i sine temperaturmålinger på sikt. Frem til nå har resultatene vært gode, og selskapet har gått fra en overordnet temperaturpå 8,3 til 8,6. Ledelsen står for tiden på 9,1, og innen andre spesifikke områder er målet nådd eller innen rekkevidde.

Tydelig ledelse og tilbakemeldinger fra medarbeidere

Hvordan har disse fantastiske tallene blitt oppnådd? Vel, i stedet for å gjette seg fram benytter selskapet seg av data, tydelig ledelse og tilbakemeldinger fra ansatte. Som en datadrevet organisasjonser GetAccept det som uvurderlig å ha tilgang til data som forteller hvordan organisasjonen vår har det.

Lederne våre sier at Winningtemp hjelper dem med å gå fra magefølelse til konkrete datafor det de opplever i teamene, men som de ikke alltid kan sette fingeren på, forklarer Hanna.

Dette er også grunnen til at GetAccepts interne initiativ innen team People & Culture kommer fra dataene de får fra Winningtemp. Dermed løses reelle problemer som de ansatte flagger for.

De har for eksempel valgt fokusområdene ledelse og arbeidssituasjon. Temaene har siden vært gode diskusjonsnotater i deres månedlige lederforum.

– Det er så enkelt at du ønsker å forbedre alle områdene samtidig, men til slutt mister du fokuset. Derfor prøver vi å finne felles fokusområder, basert på dataene i Winningtemp. Et utviklingsområde for oss nå er å øke parameteren «arbeidssituasjon». For å forbedre den har vi for eksempel implementert et forebyggende onlineterapi-initiativ for å gi ansatte riktig verktøy, samt organisert «Lunch & Learn» ved ResilienceDette er initiativer som har kommet fra Winningtemp-tallene, sier Hanna.

Kontinuerlig arbeid i GetAccept gir de gode resultatene

GetAccept legger mye energi i å utvikle lederne i selskapet, da de mener at det er en viktig hjørnestein for dyktige ansatte.

Winningtemp som lederverktøy ble introdusert allerede ved onboardingen av nye ledere. Mange ledere har dermed hatt god støtte til å skape et sterkt lederskap på relativt kort tid.

For eksempel har vi hatt en ny leder uten tidligere ledererfaring som virkelig tar til seg all informasjon om lederskap, jobber mye med Winningtemp og jobber tett med sine ansatte. Den lederen har virkelig knust Winningtemp-resultatene sine! Det er ekstra gøy at det er en leder som vi har rekruttert internt, sier Hanna.

Det er viktig å jobbe med resultatene kontinuerlig, helst en gang i måneden, men i nøyaktig hvilket format må lederne selv bestemme ut i fra hva som er best for deres team.

Kontinuerlig arbeid med OKR

– Lederne går gjennom resultatet en gang i måneden. Da har vi også en OKR check-in. Men alle team og ledere er forskjellige. Enkelte tar dem opp hver uke, og for andre kan store kvartalsvise work-shops fungere bedre, sier Hanna.

Hva gjør du hvis tallene snur og begynner å peke nedover? Hanna forklarer:

Hvis du ser at resultatene endres, er det lett å få panikk som leder. Men det viktige er først å ta opp resultatet med teamet i stedet for å prøve å løse alt selv. Hvis teamet eier resultatene, blir det ikke en følelse av «vi og dem», men et samarbeid som team der alle er ansvarlige og delaktige.

Hanna peprer også ledere med suksesshistorier og feirer lederne når resultatene peker oppover. Da blir det heller ikke et like stort sjokk ved en nedgang. For å sikre at målene for hele organisasjonen oppnås, blir de snakket om i lederfora og i ledergruppen.

- Vi tar opp resultatene i ledergruppemøtene. Vi har et mål om å ligge på 9,0, så vi gjennomgår alt på kvartals- og årsbasis.

Få gode resultater dere også! La oss ta en prat ved at dere fyller inn kontaktopplysninger her!

EXPLORE WINNINGTEMP

Increase happiness and trust through engagement

FÅ EN GENOMGÅNG AV WINNINGTEMP IDAG!

Skapa en välmående och engagerad arbetsplats där alla driver resultat

A FEW OTHER CUSTOMER STORIES

Other customers share their success stories

ProffCom gikk fra usikkerhet til et oversiktlig helhetsbilde av organisasjonen
NetOnNet fikk innsikt i lederskapet og engasjement blant medarbeidere
FLER KUNDCASE

Flera kunder vi är stolta över

ProffCom gikk fra usikkerhet til et oversiktlig helhetsbilde av organisasjonen
NetOnNet fikk innsikt i lederskapet og engasjement blant medarbeidere
GET A SHORT WALK-THROUGH - EXPLORE WINNINGTEMP

Join thousands of motivated users to create an engaged and profitable workplace

FÅ EN GENOMGÅNG AV WINNINGTEMP IDAG!

Skapa en välmående och engagerad arbetsplats där alla driver resultat

FÅ EN GJENNOMGANG AV WINNINGTEMP I DAG!

Skap en velfungerende og engasjert arbeidsplass der alle bidrar til gode resultater