No items found.
close

Business case: plattform för medarbetarengagemang

I den här interaktiva arbetsboken går vi igenom en enkel process i fyra steg för att skapa ett business case för en plattform för medarbetarengagemang. Du hittar praktiska övningar att arbeta med och data samt vägledning för att stärka din argumentation.

Din organisation vill prioritera medarbetarnas engagemang och skapa enarbetsplats som dina medarbetare verkligen älskar. Spännande!

Nu har du fått i uppdrag att undersöka leverantörer av verktyg förmedarbetarengagemang och skapa ett business case för investeringen. Det kanvara svårt att argumentera för ny teknik, särskilt i en svår ekonomisk situation.

Men en bra business case får investeringen att kännas som ett enkelt beslut.

I den här interaktiva arbetsboken går vi igenom en enkel process i fyra steg för attbygga upp ett business case. Du hittar praktiska övningar att arbeta med och datasamt vägledning för att stärka din argumentation.

Hear about our product

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet.

Do you want to engage with your Employees?

Learn more about how Winningtemp can help you build an engaged and happy organisation.

MEER WETEN OVER WINNINGTEMP?

De beste manier om te leren hoe Winningtemp uw betrokkenheid naar een hoger niveau kan tillen is om onze demo te bekijken.

FINN UT HVORDAN WINNINGTEMP KAN HJELPE DITT TEAM

Vårt oppdrag er å hjelpe HR-team til å få mest mulig ut av medarbeiderne sine. Hvis du synes dette er spennende, bør vi snakke sammen.

TA REDA PÅ HUR WINNINGTEMP KAN HJÄLPA DIN ORGANISATION

Vårt uppdrag är att hjälpa företag att göra medarbetarna till sina största tillgångar, vill du veta mer?