Sigma Technology Consulting

Sigma bemerket seg et enda bedre regnskap

background story shape

Challenge

Utmaning

Utfordring

Resultat

Result

Resultat

Background

Utmaning

Utfordring

‍Sigma Technology Consulting sikrer en sterk medarbeideropplevelse ved å bruke Winningtemp som plattform. – Et velstående selskap er viktig, og derfor er resultatet i Winningtemp det virkelige resultatregnskapet. Vi har et budsjett der vi følger opp de økonomiske resultatene, men det er i Winningtemp vi ser trendene og prognosene, sier Daniel Thysell, VID i Sigma Technology Consulting.

Vad är det bästa med plattformen?

WHAT DO YOU LIKE BEST WITH THE PLATFORM?

Hva er det beste med plattformen?

Sigma får hjelp med å samle inn tilbakemeldinger fra organisasjonen i sanntid

Sigma Technology Consulting ligger i forkant innen People Management. De sikrer en sterk medarbeideropplevelse ved å bruke Winningtemp som plattform samt en People Success Manager som er ansvarlig for at selskapets teamledere alltid setter de ansatte først. Gjennom flere tiltak som inkluderer Winningtemp som endel av en ansatt fokusert bedriftskultur, skiller selskapet seg ut i konkurransen for å tiltrekke seg bransjens største talenter.

Sigma Technology er en del av Sigma Group og en global leverandør av produktinformasjon, programvareutvikling og design av innebygde systemer samt offshore-utvikling. Hos Sigma Technology Consulting er«utvikling» stikkordet og medarbeideropplevelsen hovedaktiviteten. En PeopleSuccess Manager har det overordnede ansvaret for å sikre at selskapets teamledere har kontinuerlige medarbeidersamtaler og «pusher» ansatte til å knytte sine personlige mål til selskapets strategi.

– For oss er ansattes utvikling veldig nært knyttet til kundeutviklingen. Det er når disse to fungerer som én, vi kan levere forretningsverdi. På den måten fortjener vi kundene våre. Vi har en People Success Manager fordi vi ser våre ansatte som våre kunder. Vi må fortjene tilliten slik at våre ansatte ønsker å jobbe med oss. Vi er i en bransje der de kan bytte jobb på dagen hvis de skulle ønske det. Vår interesse er å gi en helhetlig opplevelse som er god og sterk, og Winningtemp er en del av det, sier Daniel Thysell, VD i Sigma Technology Consulting.

Flere fordeler med å bruke Winningtemp

For å følge ansatte i deres karriereutvikling og engasjement, har Sigma Technology Consulting valgt Winningtemp som plattform. Men fordelene med å bruke Winningtemp er mange.

En av våre slagord er «Vi gir deg muligheten til å utvikle deg». Winningtemp fyller en viktig funksjon når vi rekrutterer, da vi kan kommunisere at vi har plattformen for dette. Alle i bransjen sier det, men med Winningtemp har vi en plattform som mange konkurrenter mangler. Dessuten har flere av våre kunder kjøpt Winningtemp etter at vi har snakket varmt om å bruke Winningtemp som en del av leveringen vår til kunden. Det gir et nivå av profesjonalitet hvis vi tar teamets trivsel på alvor. Derfor er det uvurderlig for oss, fortsetter Daniel Thysell.

Sigma får svarprosenten opp til 85%

Hos Sigma Technology Consulting er svarprosenten på medarbeiderundersøkelsene blant ansatte vanligvis 85 % med Winningtemp. Ansatte engasjerer seg i å bruke plattformen fordi den bidrar til deres egen karriereutvikling.

– Å måle er ikke å vite, men du kan ikke vite uten å måle. Det henger sterkt sammen med ledelsen du fører. Et velstående selskap er viktig, og derfor er resultatet i Winningtemp det virkelige resultatregnskapet. Vi har et budsjett der vi følger opp de økonomiske resultatene, men det er i Winningtemp vi ser trendene og prognosene. Når vi jobber med våre ansatte, får vi bedre engasjement, noe som fører til innovasjoner hos kundene våre, vekst og bedre utvikling for våre ansatte. Denne jobben må gjøres. Det er viktig å sette av tid til denne typen analyser, begynne å stille krav til utvikling og gjøre den til en del av kultur- og belønningssystemet. Ellers er det vanskelig å hevde seg i konkurransen om talenter. Vi har valgt Winningtemp fordi det er bra verktøy for nettopp disse tingene, avslutter Daniell Thysell.

 

EXPLORE WINNINGTEMP

Increase happiness and trust through engagement

FÅ EN GENOMGÅNG AV WINNINGTEMP IDAG!

Skapa en välmående och engagerad arbetsplats där alla driver resultat

A FEW OTHER CUSTOMER STORIES

Other customers share their success stories

ProffCom gikk fra usikkerhet til et oversiktlig helhetsbilde av organisasjonen
NetOnNet fikk innsikt i lederskapet og engasjement blant medarbeidere
FLER KUNDCASE

Flera kunder vi är stolta över

ProffCom gikk fra usikkerhet til et oversiktlig helhetsbilde av organisasjonen
NetOnNet fikk innsikt i lederskapet og engasjement blant medarbeidere
GET A SHORT WALK-THROUGH - EXPLORE WINNINGTEMP

Join thousands of motivated users to create an engaged and profitable workplace

FÅ EN GENOMGÅNG AV WINNINGTEMP IDAG!

Skapa en välmående och engagerad arbetsplats där alla driver resultat

FÅ EN GJENNOMGANG AV WINNINGTEMP I DAG!

Skap en velfungerende og engasjert arbeidsplass der alle bidrar til gode resultater